Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 3. lokakuuta 2013

Raha maailmaa pyörittää.

Niin se vain perkele tekee. Mitä enemmän sinulla on varaa käyttää niin melko varmasti sitä todellakin käyttää. Itsekkin olen tähän kulutusyhteiskunnan ansa kuoppaan langennut. Heti kun tili tulee niin se myös menee. Tai no ehkä hieman liioittelen. Meillä kuitenkin on sellainen.. No sanotaan vaikka tarve lista.

Listassa on merkittynä melko paljon tavaroita joita
A. Tarvitsee ihan oikeasti ja ASAPpina kans.
B. Tarvitsee muttei heti.
C. Turhaa paskaa mitä ei oikeastaan tarvitse, mutta ku mä haluun!

Näin se menee. Itsellänikin kun on tuo kallis väline harrastus, eli metsästys. Siihen on uponnut jo useampi satanen. Toisaalta jos ajattelee niin melko vähän olen siihen joutunut panostamaan rahallisesti. Aseluvat, patruunat, varusteet, asekaappi, vaatteet. Näistä kerralla kallein on ollut asekaappi. Sitten tulee luvat ja kolmannella sijalla varusteet. Tällä hetkellä siis näin.

On omakohtainen onni, että minulla on sukulaisia joilla sama harrastus. Eli aika pitkälti olen vaatteet saanut sukulaisilta, samoin aseet. Ase-veli hintaan tietysti. Jotkut kamppeet ja varusteet olen ostanut varustelekalta ja jotkut kierrätyskeskuksesta. Näin olen säästänyt jo melko varmasti useamman tonnin. 

En siis halua kehuskella asialla, mutta tästä voi sanoa sen, että kannattaa olla niitä sukulaisia tai kavereita joilla on samat harrastukset. Säästyy rahaa. Sekä saa varmasti sellaista kamaa joka on vielä kuitenkin käypää. 

Itse aiheesta siis vielä sen verran. On ikävää, että eletään yltäkylläisyydessä, mutta silti mikään ei riitä. Aina pitää uutta vain saada. Onneksi meillä on kohta listasta saatu kaikki oikeasti tarpeellinen ostettua. Vaatteet ja ruoka tosin tuppaa olemaan niitä pakollisia menoja aina. Mutta viihde, kuten pelit ovat ei pakollisia. Mukavaa kyllä että viihdykettä on. Voisi tosin tämän lokakuun pitää ostotaukoa ainakin viihteestä. Menee sitä rahaa tosin tatuointiin että... Jatkakaa. 

Ps. Jokin kaunis päivä väkisin ma..pakotan vaimokkeen kuvaajaksi, niin saan leikkiä pitkästä aikaa mallia metsästys kamppeita esitellessäni.

5 kommenttia:

 1. Kaikki tulee niin kalliiksi kun kaikkea pitää haluta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buddhan opetuksen mukaan kärsimys johtuu halusta: suuresta takertumisesta erilaisiin asioihin, joita pidetään pysyvinä, vaikka ne eivät ole sitä ja vaikka ne menetetään varmasti. Halu ja kärsimys kuuluvat yhteen kuin vuori ja laakso; mitä korkeampi vuori, sitä syvempi laakso. Suora copypaste buddhan opeista. Oikeassahan se on. Joskus olen miettinyt, uskaltaisiko kokeilla lähteä jollekkin mökille muutamaksi päiväksi. Ei tvtä, pctä, ei pelikoneita vaan ihan vaan jotain muuta tekemistä (pelikortit, lautapelit, ulkoilu luonnon helmassa) että olisiko se nyt niin kamalaa. Se reissukin tosin tulee jo itsessään kalliiksi kun ei omista sitä korvessa olevaa mökkiä -_-

   Poista
 2. On hirvee pakottaminen. :3 Milloin vain. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan jos vaikka viikonloppuna jaksaisi poseerata :D ♥♠

   Poista
  2. Nakuna saat poseerata. ♥ >:D

   Poista