Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 17. toukokuuta 2014

Bound By Flame PC

Tulipas läpi pelattua. Hyvin keskinkertainen RPG peli niin monessa suhteessa että.

Graafinen ilme on sellanen OK/välttävä välillä. Ei ruma muttei kaunis. Hahmojen animaatio on kankeaa ja väri paletti on typistetty.

Äänimaailma on hyvin geneerinen, tylsä ja samojen äänien kierrätystä.

Pelattavuus on erittäin kankea. Lähinnä kun huomaa niksin millä taistelut voittaa niin se on yhden ja saman toistamista. Torju, hyökkää, tulimiekka taika, hyökkää hyökkää, torju you get the picture.
Piti olla dynaaminen taistelu ja sillee mutta siitä ollaan kaukana, jos dynaamista haluaa niin menkää pelaamaan Witcher 2 (3 odotellessa <3 )

Juoni yrittää olla aikuismainen muttei siinä täysin onnistu. Hahmot jäävät hyvin hyvin sieluttomiksi eikä yhteenkään hahmoon samaistu mitenkään. On melkeinpä sama kuka mukanasi juoksee kun eivät ne tekoälyttömän tekoälyn omaavat kaverit oikein mitään saa kuitenkaan aikaiseksi. Aseita on kohtuullisesti ja niitä voi jossain määrin muokata. Haarniskoja sun muita ei ole kuin muutama koko pelissä. Kyky puut ovat tylsiä ja vaikka niihin pisteitä laittaa niin tuntuu ettei hahmo sen kummemmin kehity.

Arvosana 5/10. Kyllä tämän pelata jaksaa läpi, siitä ei ole kyse. Siitä on kyse menetätkö mitään jos sivuutat tämän pelin. No etpä juuri mitään menetä jos pelaat. Mutta jos olet stupido ja menet tälläisestä täyden hinnan maksamaan niin voin sanoa että varmasti vituttaa. 39,90?! Haistakaa jo pitkä ******* Sanotaan näin että, tämän pelin arvo olisi lähempänä 10-20€ väliä uutena. Kyseessä on siis indie kehittäjä Spiders joten jossain määrin pelille voi joitain asioita antaa anteeksi, eihän heillä miljoonien budjetti ole ollut käytössä. Mutta kun on nähnyt paljon parempiakin indie pelejä niin sitä ihmettelee että ottiko kehitys tiimi tämän pelin suhteen sellaisen asenteen, että enemmän meni rahaa kaljotteluun kuin pelin kehittämiseen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti