Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mitä pelejä pukki tuo?

No sitä en tiiä kun pelit joita odotan ovat suurimmaksi osaksi viivästyneet ensi vuoteen. Eikä voi mennä niistäkään varmaksi sanomaan jotka eivät ole julkaisu päiväänsä muuttaneet.

Listaltani löytyy hieman laidasta laitaan pelejä:

PS4 olen ajatellut laittaa

The Evil Within: Shinji Mikamin tuotosta kauhun saralla, jospa taas päästäisiin takaisin kauhuun eikä vain räiskintää olisi kuten RE 5&6 olivat. Tältä peliltä on kohtalaisen suuret odotukset itsellä. Kunnon sykkeen kohotus peliä pelaa aina mielellään :D


Alien Isolation: Alien peli, jonka pitäisi olla uskollinen alkuperäiselle! Toisin kuin eräs pettymys ACM oli. Tältä kohtuu kovat odotukset kun vanhat synnit painaa niskassa. Jospa nyt aikuisten oikeasti nähtäisiin hyvä alien peli.MGS V Phantom Pain: Metal Gear. Tarvitseeko muuta sanoa? Pelasin Ground Zeroesin läpi useampaan otteeseen ja todella loistavalta peli tuntuu. Ikävä kyllä demo on niin paljon rajoitetumpi (puheiden mukaan) mitä tämä pää peli tulee olemaan joten jännään nyt sitten sitäkin. Kovat odotukset ainakin.


Murdered Soul Suspect: Mielenkiintoinen konsepti on herättänyt huomioni. Pidin paljon DS käskonsolilla Ghost Trick Phantom Detective pelistä ja olen saanut kuvan että hieman samanlainen meininki (aikuismaisempi tosin) olisi tässä pelissä. Kohtuudella odotan.SOMA: Tekijöiltä jotka tekivät Penumbrat ja Amnesiat. Kovat on odotukset :DThe Order 1886: PS4 luvattu erilainen yksinoikeus peli. Steampunk henkinen meininki on ihan jees jos on hyvin vain tehty, odottanut tätä peliä konsolin julkaisusta lähtien. Saa nähdä milloin valmistuu.Batman Knight: Batman pelit ovat olleet rautaa joten tätä odotan kyllä innolla. Jotain uutta mukavaa  kuten mahdollisuus Batmobiililla kaahailuun niin mikä ettei :DMad Max: Mahdollisesti Fallout kopio? Herätti mielenkiinnon sillä aikoinaan leffoista tykkäisin. Vieläkin ovat ihan jees pätkiä katsoa. Peliltä en tiedä mitä odottaa.Tom Clansy´s The Division. Mielenkiintoinen idea maailman lopun meiningistä, mutta erittäin skeptisenä odotan arvosteluita ensin. Vieläkään en tarkkaan tiedä onko tämä yksinpeli, cooppi, morppi vai mikä.PC puolelta taasen,

Witcher 3: PARHAUTTA! Odotan taistelu systeemiltä melko paljon kun on uudistuksia luvattu, sekä avomaailma jajajaDragon Age Inqusition: Hieman ristiriitaiset tunteet, ykkösestä pidin, kakkonen oli liian konsoleistettu(?) joten siitä en niin pitänyt. Toivottavasti ovat tasapainon löytäneet ja tämä olisi oikeasti viihdyttävä RPG peli.Dying Light: Jokohan nyt oikeasti saataisiin pelottava zombi peli? Traileri herätti itsessä pienen odotuksen tunnun. Mutta tekijä on sama kuin Dead Island sarjalla joten en odota ihmeitä.Civilization Beyond Earth: HYVÄSTI NORMAALI ELÄMÄ KUN TÄMÄ SAAPUU!! Civicit on vaan jotenkin niin koukuttavia, ollut jo pienestä asti. Tiedä sitten mikä siinä on mutta tässä nyt varsinkin kun pitäisi olla entistä vapaampi suunta minkä valita omalle kansalleen. Kiinnostus nousi heti tähtiin kun kuulin että tämä olisi henkinen jatko Alpha Centaurille! Spruitspruit man juice.Divinity Original Sin: Kuuluu kategoriaan jota seuraan mutta en tiedä uskaltaako oikein edes mitään odottaa. Cooppina pelattavat RPG pelit tosin ovat harvassa joten... katsotaan mitä sieltä tulee.


Käsikonsoli puolta en ole uskaltanut edes kunnolla seurata, mutta eiköhän niillekkin laitteille tule jotain laitettua kun sattuu vain silmään osumaan itseä kiinnostava peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti