Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Elokuvien arvostelun loppuminen ja asiaa spoilaamisesta

Hoksasin tuossa että blogini esittelytekstissä luki arvosteluja peleistä ja elokuvista. No en ole herran aikoihin oikein elokuvia katsonut. Että suosiolla lopetan ne hommat. Enpä varmaan tehnytkään kuin 2 leffasta jonkunlaisen arvostelun. Ei nykyään tule juurikaan sellaisia elokuvia jotka itseäni niin kiinnostaisi. Jos tuleekin niin katson sen vasta sitten aikojen päästä kun se on jo wanha juttu. 

Enemmän tulee keskityttyä sarjoihin. Enkä niistä viitsi tehdä arvosteluja etten vain keneltäkään spoilaa mitään. Pelit on sillee erikseen, saatan niistäkin spoilata ehkä joskus jotain pientä spoilata, mutta pyrin ilmoittamaan spoilaus varoituksella. Muttei se peleissä ole niin iso asia, kuin sarjoissa. Mietitään vaikka jotain niinkin paskaa sarjaa kuin salkkarit. Osa porukasta katsoo netistä juonipaljastukset sun muut ja hekumoi sitten kuinka Sauli vetää huomisen jaksossa Seppoa perseeseen. 

Ärsyttävintä juurikin on siis se, että henkilö joka ei sinällään seuraa jakso jaksolta tapahtumia vaan haluaa jo ennakkoon tietää asioista, on myös sellainen joka yleensä myös SPOILAA näitä juoni paljastuksia muille sarjan seuraajille vaikka kaverilleen joka juurikin halua katsoa itse mitä tapahtuu. Se jos mikä on helvetin ärsyttävää. Siksi olen päättänyt etten sarjoista joita seuraan sen kummemmin koskaan mitään kirjoittele, ehkä vain tilanne katsaus että mitä sarjaa seurailen.

Mikähän ihme ihmisiin muuten on mennyt, kun pitää olla näitä helvetin juonipaljastus juttuja? Eikö se muka muilta ihmisiltä vie sitä katsomisen iloa? Paljon hauskempaa katsoa jotain mistä ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Dexter on esimerkiksi ollut sellainen sarja, ettei koskaan oikein tiedä miten hommat menee. Aina on tullut sellaisia "Ei saatana!" juttuja, että on pakko katsoa vielä yksi jakso :D 
Onnistuttu siinä että katsojan mielenkiinto säilyy, eikä pääse kunnolla edes tuudittautumaan valheelliseen tasapaksuisuuteen.

Ilmeeni/tunteeni kun joku aloittaa selittään sarjan tapahtumia mitä itsekkin seuraan. Mutta seuraavasta jaksosta tai kaudesta!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti