Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Star Wars Knights of the Old Republic II (PC)


Tuli pitkästä aikaa tämäkin läpi pelattua. Oliko se sen arvoista? No jaa, ehkä. Harmittaa vain että Kotor 3 sijasta saimme MMORPG pelin. Olisi kiinnostanut nähdä miten juoni jatkuu.


Peli alkaa avaruus (tutoriaali osio) alus Ebon Hawkilta joka on kärsinyt pahoja vaurioita. Pelaat huolto droidilla T3-M3 joka paikkailee alusta sekä pääsankaria (pelaajan luomaa hahmoa) sen verran että pääsette telakoitumaan lähimmälle avaruus asemalle. Sieltä se seikkailu virallisesti alkaa. Olet Jedi, alusta asti. Toisin kuin ensimmäisessä osassa.

Mutta niin juoni ja paikat tässä toisessa osassa eivät olleet lähellekkään niin hyviä saatikka mielenkiintoisia että voisi ykkös osaa voittaa. Pitää sekin vielä joskus läpi pelata. Omat plot twistit tässäkin pelissä on, mutta itselläni juoni ainakin tuntuu niin...turhalta tai sellaiselta filleriltä ennen 3 osaa (jota ei koskaan tule uskoisin)

Kyseessähän siis on RPG peli D&D säännöillä. En muista mihin painokseen pohjaa mutta kuitenkin.
Taistelut ovat "vuoropohjaisia", annat hahmolle käskyn ja hahmo toteuttaa sen, lyönti osuu tai ei osu.


Yleensä dialogit ovat hyvin tehtyjä tässä pelissä, sekä hyvis/pahis puolella on hieman erilaiset puheet. Tässä pelissä ei kannata olla joko tai tyyppi, bonusta saa statsheihin jos olet kokonaan pimeällä tai valon puolella. 


Mitähän tästä muuta oikein osaisin sanoa? Peli on jo melkein 10v vanha. Se näkyy paikoin melko selvästi. Itseäni tosin graafinen puoli ei haittaa vaikka hieman kulmikas onkin. Joitain bugeja pelissä on, joten suosittelen käyttämään restored content modia/korjausta. Meinaan että on siis sellaisia bugeja jotka kaatavat koko pelin ja voit jäädä jumiin johonkin siihen malliin, että pitää koko peli aloittaa alusta. Ääni maailma on ehtaa tähtien sotaa. En löydä siltä saralta mitään valitettavaa, ehkä turhan itseään toistavat taistelu musiikit tosin ovat. 


Näin "retro" kannalta tämä on ihan ok peli, mutta ei siis missään nimessä ole niin hyvin viimeistelty mitä ensimmäinen osa on/oli. Suosittelen siis mieluummin sen ensimmäisen osan ostamaan kuin tämän. Tälle voin kuitenkin sen 6½/10 antaa. Miksikö niin vähän? Ilman sitä fani korjaus/modi päivitystä peli olisi melkeinpä kelvoton pelattava kaatuilujen ja muiden bugien vuoksi. Ilman näitä ongelmia tällekkin voisi enemmänkin pisteitä antaa. Ikävä kyllä 1 on vain niin paljon parempi, en tiedä mitä tekijät oikein tämän kanssa meinasivat. 


SPOILER ALERT! Ehkä vielä joskus saamme sen selville minne Revan meni (1 sankari/antisankari) ja seurasiko tämä 2 osan sankari/antisankari häntä sinne jonnekkin missä todelliset Sithit asuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti