Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Witcher 3 ♥ ja muuta peli juttua


Nyt oli pakko, siis aivan pakko ennakko tilata jo paljon ennen julkaisua peli. Harvoin niin teen. Suoraan GOG sivuston kautta että varmasti saavat rahani ilman (kovin montaa) välikättä. Niin paljon kivaa sälääkin sai sitä kautta (vaikka fyysisenä ostaisi saisi ainakin erikois versiossa turhaa hypisteltävää krääsää enemmän) "Ilmaisia" (yksi kuului oikeastaan ilmaisiin muut ostin saaduilla kuponki koodeilla) pelejä sain 3, Arcanum of Steamworks and Magic obscura, Never Winter Nights Diamond edition (tää oli se kaupan päälle peli) sekä Sid Meier´s Alpha Centauri (ihan pakko oli laittaa kun tatti pystyssä odotan uutta civilisaatioo) 


Sekä kohta pitäisi sähköpostiin tulla ilmoitus siitä "mobiili" pelin beta avaimesta. Sama peli tulee myös lautapelinä sitten joskus, mutta myös PC/mobiili version pelistä tekevät. 

Myös sarjakuvan sai Witcheristä, piti ladata se darkhorsen omilta sivuilta..tai siis sieltä pitää käydä se lukemassa. 

Muuta mukavuutta tietysti kauppaan kuuluu kans. (Kuten nää taidekuvat) Saa nähdä mitä muuta extraa tulee vielä tuohon pre order pakettiin. Eikä maksanut kuitenkaan kuin 43€ ja risat. Kuitenkin noinkin paljon lueteltuja juttuja tuohon hintaan ei ole minusta paha. Varsinkin jos pitää klassisista peleistä. Kuten minä. Ihanutta.... aika vain ei tahdo riittää. 


Nimittäin löytyi myös sellainen ale juttu netistä, että saa PS Vitalle 8Gb muistikortin ja 5 peliä, ei siis mitään pikkupelejä vaan isompia julkaisuja (ladattavat versiot tosin) niin eihän tässä meikä kohta jouda mitään tekemään. Onneksi kohta loppuu työt.


Niin ja pitää ostaa loputkin Witcher kirjat kun kaksi ensimmäistä osaa jo ehdin ahmatoimaan muutamassa illassa. :D Ei mulla muuta tähän hätään. 


1 kommentti:

  1. Nii siis joo ei se Vitalle mikään ale juttu homma ole. Mutta kun miettii että osa noista peleistä on edelleen sellaista 30-40e hintaluokkaa niin kyllä se tuntuu aika halvalta tuohon hintaan kaikki saada :D

    VastaaPoista