Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 23. syyskuuta 2014

Destiny video arvio PS4

Teinpäs nyt ihan video arvostelun. Jälleen kerran PS4 oman Share Factory toimii video editorina. Ihan kätsy ohjelma, olen tosin harkinnut vakavasti ostavani sellasen video capture devicen joka HDMIstä kaappaa äänen ja kuvan, että saa vaikka wanhoista klassikko peleistä video matskuu ja vieläpä kommentit päälle. Saa ny nähdä jos joskus sen ostaisin... lahjoituksia otetaan tietenkin vastaan että nopeammin sen itselleni saisin =^.^= ,  xD
Muistakaa pistää se HD päälle tuolta videon asetuksista!!

2 kommenttia:

 1. Kyllähän tämä videoversio arvostelu toimii, joten lisää tälläistä kiitos. Etenkin tuo murre on (positiivisessa mielessä) hauska :D

  Mitä tulee tulee tuohon capturecardiin, niin minulle jäi epäselväksi että haluatko siis kaapata kuvaa vanhoista klassikkokonsoleista vai sellaisista joissa on HDMI -liitännät? Minusta kun nuo ovat tavallaan toisensa poissulkevia. Vanhoiksi klassikkokonsoleiksi miellän konsolit välillä NES - PS2/Gamecube (ehkä Wii:kin). Näissä laitteissa ei ole vielä HDMI -liitäntöjä ja niitä voi hyvin kaapata esim. easycapilla ja sen saa noin 15 euron huikeaan hintaan :D

  Sitten taas PS3/Wii -aikakauden ja sitä uudempia pelejä ei voi enää hyvin kaapata Easycapilla ainakaan jos meinaa saada parempaa kuvaa ulos. Oletkin varmaan tietoinen, ettei tälläistä parempaa korttia saa sitten halvemmalla. Itse ostin tuossa viime keväänä Hauppaugen HD PVR 2:n ja tähän asti testaamistani laitteista olen saanut kuvan irti Wii U:sta HDMI:n kautta, PS3:ssa HDMI ei toiminut jostain syystä ja kuvan piti ottaa komponenttikaapelilla.Tietysti jos meinaa paljonkin videoita tehdä, niin tuo kalliimpikin kortti voi olla hintansa värtti. Se minkä kortin kannattaa hankkia, riippuu täysin siitä mitä konsoleita meinaa nauhoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis kyseessä olisi http://dome.fi/pelit/artikkelit/laitteet/hauppauge-hd-pvr-rocket-loistava-videotallennin-pelajalle-ja-striimaajalle?p=1#kommentti-1 kyseinen laite. Juurikin tuo sama mikä sinulla itselläsi on käytössä.

   Itselläni kun on sellaiset kytkennät että käytännössä kaikki menee tuon Yamahan vahvarin kautta. Telkkariin menee kuva ja Yamahasta kaikki kulkee. Oli esimerkiksi juurikin NES ja SNES kiinni Yamahan RCA liitännässä...siis keltainen video ja punainen sekä valkoinen ääni piuha.
   Niin ainakin sen kautta sain äänet ja kuvan kulkemaan telkkariin. Näin minä ainakin siis käsitin, että koska tuon vahvarin kautta äänet ja kuva kulkisi telkkariin niin tuon kyseisen laitteen pitäisi pystyä sieppaamaan lähetykset. 100% tämä ei ole, mutta jos näin olisi niin hieno homma. Voisin sitten tehdä myös retro peleistä välillä peli videota :D

   Itse voisin oikeastaan enemmänkin tehdä näitä video arvosteluita, mutta kuten videolla kuuluu niin hukkaan jatkuvasti punaisen langan aiheesta. Itseäni ärsyttää tuo oma "niinku niinku". xD Sekä juurikin se on ongelma, että pystyn ottamaan videota vain PS4:llä ja PC:llä. Eikä jostain syystä itselläni ole niin suurta innostusta tehdä PC:llä tälläisiä "lets play" videoita. Vaikka olen kyllä vakavasti harkinnut välillä tekeväni videon PC:llä!

   En vain tiedä mikä siinä tökkii etten saa aikaiseksi ja tuntuu niin vaikealta verrattuna PS4:llä. Vaikka PC:llä on paljon monipuolisemmat videon käsittely ohjelmat ja sitä rataa. Jostain syystä vain miellän että konsolilla on helpompi näitä videoita tehdä.

   Mukavaa että murre miellyttää :D pitäisi olla hyvin omintakeinen kun asumme kihlattuni kanssa mielenkiintoisessa "risteyksessä" murteiden suhteen.

   Poista