Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 30. syyskuuta 2014

Uusia haluja...materia pohjaisia :D

Tänään törmäsin sellaseen vehkeeseen netissä, että ihastuin ajatukseen välittömästi. Elikkäs retropelikonsoli, joka yhdistää monta eri konsolia yksiin kuoriin. Sekä parantaa hieman graafista ulosantia sekä äänenlaatua. Kiitos nykyteknologian ja emulaattori pohjan. Kyseessä siis Retron 5 hepposvärkki. Se olisi ihanuutta. Itsekkään kun en nykyään tykkää jos meidän TV tasomme on liian täynnä kaikenlaisia laitteita ym. Niin olisi hienoa kun saisi niinkin näppärästi yhdellä laitteella monta kärpästä niitattua...tai jotain muuta hienoa vertauskuvaa käyttäen. Harmillista on vain hinta. Ei se siis periaatteessa ole paha kun miettii mitä kaikkea tuossa laitteessa on. Mutta siis se, että itse omistan vain pienen osan pelejä NES ja SNES laitteille. Enkä siis minä niitä omista...ovat yhteisomistuksessa sisarusten kanssa. Esmes nyt minulla on SNES pakattuna laatikkoon peleineen tuolla komerossani, mutta vaihtokaupassa meni NES veljelleni peleineen. Taas vaihdetaan laitteita kun kyllästyy jompikumpi pelaamaan vanhalla vehkeellä. 

Tähän komppiin olen sitten haaveillut kuten jo jossain aikaisemmin mainitsin niin Hauppauge-HD-PVR-Rocket-HD-videotallennin laitetta. Olen sen verran innostunut enemmän tekemään video arvosteluita, että pystyisin tuon laitteen avulla tekemään niitä hyvinkin helposti (ehkä, tällä hetkellä spekuloin koska ei ole itsellä kokemusta noista vehkeistä) Sitäkään ei tietysti tiedä että kuinka tiuhaan jaksaisin videoita postailla. Siinä on kuitenkin oma hommansa aina editoita videot ym. Eikä sovi unohtaa että nykyään tube ja twitch sensuroi sisältöä. Siis siten että jos on tekijänoikeus matskua (musiikki) käytetty niin helposti lähtee sitten äänet pois videolta. Toisaalta jos tekisin selittely videoita niin eipä niitä musiikkeja niin tarvitsisi. 
Joka tapauksessa hintaakin noille vehkeille kertyisi ihan kivasti. Eli ei meidän budjetilla ostettaisi huvikseen noita vehkeitä. Mutta aina saa haaveilla. Kuuluvat nimittäin siihen "turhaa tavaraa" kategoriaan :) 

Ihan vain siksi koska materia ja KT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti