Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Jänis metsällä. Varoitus sisältää kuvia kuolleista eläimistä. Ei herkille eikä mielensä pahoittajille.


Tulipas aloitettua jäneksen pyyntikin ihan aloituspäivänä. Herätys oli hitusen ankea kun piti 04:30 kömytä ylös sängystä syömään ja laittamaan kamat valmiiksi. Aattelin ettei me siellä varmaan kovin pitkään olla kun niin aikasin mennään niin otin tetsari liivin ja kevyen varustuksen. Eli ensiapu pakkaus, vesipullo, patruunia, pari tyhjää pussia ja itsekseen täyttyvä perseenalunen. My trusty shotgun myös tietysti völjyyn ja termarillinen kahvia pitämään silmät auki. Aamupalaksi pekoni munakas cheddar juustolla ja lihapiirakkaa. OMNOM. Metsään pääsimme hieman klo 07:00 jälkeen.


Ei mennyt kauaakaan saapumisestamme ensimmäiselle passipaikalle, kun veljen koira jo jäljille pääsi. Melko pian haukun jälkeen ensimmäinen jänes olikin jo ammuttuna. Ei ollut ensimmäisen pupun suolet kerenneet kauaa oksalla roikkumaan, kun toinen jänes jo koiran kuonoon haisi. Sitä jänestä sitten tunnin verran jahdattiin ja paukuteltiin perään, oli se aika ninja jänes kun itse kun pääsin sen näkeemään ammuin 3 kertaa sen perään, tämä perkele mutkitteli siihen malliin etten osunut. Samoin sisko sitä pääsi kerran ampumaan ja veli 2 kertaa. Oli se ninja saatana. Tai sitten maasto koitui pupun pelastukseksi.

Myöhemmin sama jänö sitten kiersi samaa reittiään takaisin, niin olimme niin hyvässä passissa että kaikki sitä pääsi ampumaan, itse olin jälleen kerran niin hyvällä paikalla että sain sen tällä kertaa ammuttua ilman ongelmia. Hieman liian läheltä tosin kun kyseisestä pupusta ei jäänyt paljon paskaakaan (okei paskaa oli sisukset täynnä kun suolet hajosi) jäljelle. Kyseiset rusakot olivat vielä melko poikasia, ettei niistä lihaa saanut ihmisille asti, saipahan koira herkutella jänön lihalla. 

Rääpäleitä.
Loppupäivä menikin sitten samoillessa metsässä ja vaihtamalla välillä metsästys aluetta. Sieniä saivat sisarukset kerättyä myös tältä reissulta. Niinku bytheway. Metson näin myös lentävän ylitsemme yhdessä vaiheessa. Kauriin jälkiä näimme ja hirven myös, sekä mahdolliseen karhun paskaan törmäsimme.

Hieman kylmä ollu yö kun jäätä sienen hatussa
Peurahan se siitä on kulkenu 
Mielenkiintoisen ampiaspesän pongasimme ja jollain laavulla jossain korvessa kävimme hetken istahtaan. Eväät tuli syötyä leirinuotion ääressä. 

Makkaraa leiri-nuotion ääressä
Kahvia että jaksaa passissa nököttää

Kyllä se luonnossa samoaminen on mukavaa vaikkei saalista aina saisikaan. Joskus klo 15:00 jälkeen olin vasta kotona. Pitkä oli metsä reissu siis, mutta sen arvoinen. 

Kotimatkalla, ei väsytä sitte yhtää ZZZz
Ajokoiramme reissussa, Ronja oli myös melko väsy kun autolla kotia kohti matkasimme. Hyvin ajoi jänestä tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti