Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 29. elokuuta 2014

Ärsyttävää odotusta

Tässä kohta 3 viikkoa odottanut Discshopilta Turtle Beach P4C kuuloke mikrofonia. Aina kun kysyy millon niille oikeen varastoon tulee?
Niin sama automaatti vastaus "Hei Valitettavasti tilaamanne tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, mutta sitä on tilattu lisää. tuotteen varastosaldo ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla. toimitusaika vaihtelee tuote- ja toimittajakohtaisesti pääsääntöisesti 1-2 viikon välillä. lähetämme tuotteen teille heti kun saamme uuden erän varastoomme.
Että erittäin mukavasti asiakaspalvelu palvelee. Tekisi mieli perua koko tilaus ja tilata muualta. Mutta minä enimmäkseen unohdan tilanneeni koko vehkeen ja nyt kun on ollut noita DDOS hyökkäyksiä moneen eri palvelimeen, joten nettipelaamiset ei ole PS4:llä esmes oikein onnistunut.
Eikä minulla ole vielä kovin montaa moninpeliä mitä pelata, War Thunderia välillä pelaan ja tuota "uutta" Blacklight Retribution peliä. Ihan ok FPS peli tuntuu olevan. MUTTA LIIAN KALLIS. Hankala saada tiettyä peli valuuttaa jolla ostaa uusia panssareita hahmolleen tai aseita. Pitäisi niitä peli valuutta paketteja ostella oikealla rahalla. Mikromaksut on perseestä. Mutta onneksi tämä nyt ei mene siihen pay to win tilanteeseen (vielä) sen verran marginaalisia ovat hyödyt ja lähinnä kosmeettisia. Aseissa tietysti on suurimmat erot. Ehkäpä tuota aina välillä pelailen.

Ei kait mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti