Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 22. elokuuta 2014

Pikanen arvostelu, Wolfenstein The New Order PC

Juu elikkäs tämän ajat sitten olen hommannut ja nyt vasta sain läpi pelattua. Kerennyt unohtua tämän about 4kk pätkä peli rupeaman aikana juonesta yhtä sun toista. Pääpointti, olet amerikkalainen sotilas joka koitti jo toisen maailman sodan aikana muuttaa natsien voittokulkua, mutta koska natsit saivat jostain (tämä kyllä selitettiin mistä saivat mutta kuten sanoin, en muista kaikkea enää) korkeampaa teknologiaa niin turpiin otti ameriikka ja muut vapaat maat ja maailman historia muuttui. Siitä alkaa vastarintaliikkeen toiminta. 
Niin joo eihän peli voisi olla Wolfenstein jos ei siinä linnassa käytäisi. Pelin alussa sinne on USA tekemässä rynnäkköä kun paha Dr. Mendele...eiku joku Deathface tai vastaava siellä ilkeitä natsi kokeita tekee. Turpaanhan siellä siis tulee ja pääsankari joutuu koomaan useammaksi vuodeksi. Sitten se vastarintaliike homma alkaa. 


Palloillaan vähän ympäri maailmaa ja tapetaan natseja. Graafiikka on nättiä vaikkakin jopa omalla koneella tämä jonkin verran ongelmia tuottaa ainakin ruudun repimisen kans. Parhaiten tämä peli kuulemma pyörähtää PS4:llä. Tiedä sitten. Mutta kaunista katseltavaa joka tapauksessa.


Perus FPS peli tämä on, jonkin verran aseiden kehittelyä on, löytämällä osia tai tappamalla tarpeeksi vihollisia tietyillä aseilla taidot/osat kehittyvät. Esim saa suuremman lippaan ja nopeampaa lataa. Ihan mukavaa, vaikka itse melkeinpä suurimman osan pelistä pelasin käyttäen "perus" Stg 44 modernimpaa versiota, hiippailu kohdissa äänenvaimennettua pistoolia ja isoihin supersoldat natseihin laser asetta. 
Kiitettävästi aseita kuitenkin on mutta itse en juurikaan muita käyttänyt. 

Kontrolleissa ei mitään epäselvää, just point and shoot. 

Kentissä on siis pieniä vaihtelevuuksia, voit mennä joko hiippailemalla tai aseet paukkuen eteenpäin, voit käyttää ilmastointi kanavia tai viemäreitä liikkumiseen. Ei siis mikään avoinpelimaailma kuitenkaan ole kyseessä. Muttei nyt sentään aivan täysi putkikaan

Arvosana 8/10  

Hyvää

+ Nätin näköinen
+ Kontrollit sulavat
+ Aseissa potkut
+ Kohtuu kiinnostava juoni ja hahmot
+ Päähenkilön päänsisäinen kommentointi
+ Onnistunut reboot

Huonoa

- Ei tarjoa mitään mullistuksia genreen
- Paikoin kenttä suunnittelu tuntuu saman toistolta
- Bullet sponge viholliset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti