Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Logitech mX anywhere langaton hiiri.Vielä paketissaan
Paketti siis sisältää hiiren, unifying vastaanottimen, matkalaukun :D ja paristot. 
Nyt kun sain uuden hiiren takuun piikkiin laitettua, niin teenpä tästä arvostelun. Itselläni siis on jo tämä kyseinen hiiri palvellut noin 3 vuotta, mutta nyt sattuin niin "hyvin" että laitteeseen tuli vikaa takuun vielä ollessa voimassa. Pieniä muutoksia on tapahtunut näiden vuosien aikana, eli laitteen kehitykseen on panostettu.

Ulkoasu on edelleen sama kuin ennenkin, mutta nyt matta pintaisen sijasta onkin kiiltävä kuori sekä väriltään hieman vihertävä (vittuilekko nää värisokealle?!) Itseäni muutos ei kovin paljoa haittaa, mutta kun kaikkeen kiiltävään jää sormen jäljet sun muut moskat paljon herkemmin näkyviin. Sekä pinta on hieman luikas matta pintaan verrattuna. 
Tämän näkönen läheltä katsottuna, itseäni tuo kiiltävyys hieman häiritsee.

Käytettävyys. No ainakin sen mitä olen siis tätä kyseistä hiirtä jo useamman vuoden käyttänyt niin olen tykännyt kovasti. Ei niin kookas etteikö voisi sanoa helposti siirreltäväksi, ei niin pieni että ei pelaamiseen kelpaisi. (minulla tosin on pienet kädet niin voi jollekkin toiselle olla liian pieni)
Napit ovat olleet erittäin tarkkoja, ei paljoa tarvitse painaa että klik ääni kuuluu. Aikasemmassa hiiressäni meni siis tuo vasen nappi rikki. Ilmeisesti jokin kuluva osa kului loppuun, kun alkoi turhan monta klikkausta tulla yhdellä klikkauksella. Esmes työpöydällä koitti jotain kuvaketta siirtää roskakoriin niin hiiren nappi ei pysynytkään pohjassa kerta klikkauksella vaan tekikin monta klikkausta ja avasi kuvakkeen. 

Hiiren osoittimen nopeutta voi säätää Logitechin omalla ohjelmalla. Itselläni siis normaali PC käytössä on Steelseriesin kovapintainen hiiri alusta joka muuten on myös ollut erittäin hyvä ostos sellaiseen 25€ hintaan. Muovinen päällinen, mutta alusta kumia. Voi siis sekin vaikuttaa hiiren osoittimen liikkuvuuteen. 
Ottaen huomioon että tämän hiiren nimi on siis suomeksi "missä tahansa", niin aika hyvin nimi pitää paikkansa. 

Jos jotain sarjoja olemme katsoneet koneelta (menee siis HDMI piuha telkkariin, normaalisti on oma Packard Bell näyttö käytössä) niin hiiri onkin ollut joko sohvan käsinojalla (kangas alusta) tai sohvapöydällä (mustaksi maalattu puu) ja hyvin on hiiri reagoinut, jopa omaa kättäni olen alustana käyttänyt. Hieman hankalaa on varsinkin silloin ollut hiiren osoittimen liikutus, mutta materiaali kuin materiaali käy alustana (paitsi läpinäkyvä lasi, se on tuottanut ongelmia) 

Langattomuus, omasta mielestäni tämä on ollut hyvä langaton laite. Ei ole ottanut häiriötä mistään ja useamman metrin päästä ottaa signaalin, riippuu siis missä tuo pieni USB lähetin/vastaanotin on. Omassa koneessani se on tuon pömpelin päällä. Jos olisi koneen takana niin tippuisi aika paljon kantama. 

Käyttömukavuus. Itselle on tosiaan käteen sopinut hyvin, nappien sijoitus on järkevällä paikalla. Rulla on ollut erittäin mukava ja helppo käyttöinen, myöskin ohjelmalla säädettävä. Tässä uudessa hiiressä tuntuu myös painoa olevan joitain grammoja enemmän, joten ei ole niin heppoisen tuntuinen. Aikaisempi oli ehkä hivenen liian kevyt jos ajatellaan pelikäyttöä. 

Sopii ainakin meikän käteen ihan mukavasti.

Tältä se näyttää omalla nörtti pisteellä. En käytä kuin pienen osan tuosta isosta hiiri alustasta. Joten ei haittaa itseäni tuo johto. 

Hintansa väärti värkki. 49,90€ Prismasta. Jos jostain saat halvemmalla ja hyvää langatonta monikäyttö hiirtä kaipaat nii voin suositella tätä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti