Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 2. elokuuta 2014

Päivittelen huvikseni

Ei nyt oikeen hirveenä mitään kerrottavaa, ukkoset haitanneet pelaamista sadepäivinä, helteet sitten muuten vaan. Ei vaa oo jaksanu oikee keskittyä. Vitalla koittanut iltaisin mennä tuota Batman peliä eteenpäin. Sen jälkeen ajattelin alkaa 3DS:llä professori Layton peliä tahkoamaan. Eikä muuten auta sekään kun uudet PSN+ pelit tulevat. Siinä kuitenkin muutama peli oli jotka itseäni kiinnostaisivat ja voisin vaikka pelatakkin läpi asti. :D

Onneksi ei sentään tässä kuussa ollut sen kummemmin uusia pelejä tulossa, saisi vähän näitä vanhempia pelattua alta pois. Pitäisi esimerkiksi tuo Code Veronica pelata läpi asti PS3:lla. Sekin sen verran alkutekijöissään vielä on että ainakin 3-4 illalle (riippuu miten hommat kusee) pelattavaa olisi. Sekin vielä, että ollaan taas kullan kans saatu tuo leffa kiinnostus takaisin, niin on katseltu tässä pari päivää sellaisia elokuvia mitä ei ole:

A. Kultani nähnyt.
B. Kumpikaan nähty.
C. Ei olla nähty pitkään aikaan, mutta sen verran hyvä leffa että pitää kattoo uudestaan.

Onhan noita siis niitäkin kertynyt, mutta kuten olen aiemmin ilmaissut, en aio niistä jaksaa mitään arvosteluja tehdä. Aattelin tosin tähän lähinnä sutaista mitä on katsottu. Vanhemmat kauhuleffat kun on yleensä parhaita niin niitä enimmäkseen. Muutamia erikoisuuksia tietysti myös. Elikkä
  • Warlock
  • Terminator 1 (loput katotaan kun keretään)
  • Robocop (uusi versio joka oli täyttä shaibaa)
  • Stephen King´s IT
  • Blade Runner (saatanan tylsä leffa, yksi hieno kohtaus vain)
  • Event Horizon (hieno leffa ja yksi erittäin hieno lausahdus, uskoisin että toiminut innoittajana Dead Space pelille)
  • A Nightmare on Elm Street (uusi versio, JOS tämä olisi se yksi ja ainut niin voisi olla ihan ok. Nyt kun se on UUSIO versio niin yllättäen, ei ole hyvä tämä. Ei nyt mikään huono uusio tosin)
Eiköhän sitä kaikkea muutakin jännää tässä tulla vielä katsomaan. Illat kun alkavat hämärtymään niin silloin myös jaksaa vähän paremmin pelatakkin. Eli eiköhän tässä joitain peli arvosteluja ole tulossa lähiaikoina.

Olen nyt niin tylsä etten jaksa laittaa kuvia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti