Insta

Steam ID

PSN ID

maanantai 18. elokuuta 2014

Yleismaallinen postaus

Juu eikait minulla mitään tärkeää asiaa ole, mutta kun en keksi tähän hätään muutakaan tekemistä niin kirjoittelenpa tänne blogiini.

Nyt tosiaan on itsellä työt loppuneet ja nähtävästi kortisto kutsuu, no ei se sinällään haittaa. On nyt enemmän aikaa pelailla ja omia harrastuksia harrastaa. Saapahan aikusten oikeasti (toivottavasti) myös liiton rahoista nauttia. On vain oikeasti aika helvetillinen paperi helvetti edessä. Pitää KELA:lle pistää hakemusta parin päivän vuoksi, rahaa se on sekin, sitten kun on PAM:iin saanut nuo laput toivottavasti oikein täytettyä niin saa nähdä tuleeko sieltä mitään, se mitä sieltä tulee pitää toimittaa taasen KELA:lle jotta asumistuki päätös ratkeaa ja sitä rataa. 

Toivon mukaan tämän meidän talouden tulot siis pysyy aikalailla samana mitä ne on nyt olleet kun töissä olin. On se kuitenkin pari sataa euroa ylimäärästä meille melkein kuin lottovoitto. Ei ole tarvinnut ajatella oikeastaan yhtään mihin rahansa laittaa. On saatu hyvin nopsaan osteltua kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. 

Nyt alkaa se tarpeettomien ajankohta nimittäin vasta olla kunnolla käsillä, nimittäin suurin osa sellaisista peleistä jotka itseäni ja hani mussuli nussuliani kiinnostaa ovat vasta tulossa. Kuten Alien Isolation ja The Evil Within, myöskin Destiny hieman kiinnostaisi. Ah joo ja uusi Civilisaatio. Oli kyllä varmasti muutakin jännää tulossa mutta en tähän hätään muista. Pitäisi kans koittaa noista PS4 peleistä tehdä noita video postauksia enemmänkin. :D 

Päivät enimmäkseen menneet pelatessa Diabloa (3) ja illat illat sitten joko Silent Hill Downpouria PS3:lla tai The Walking Dead sarjan katsomista. Niin ja nyt tilattiin viimeiset kaudet niin Dexteristä kuin Breaking Badista. Eli on katsottavaa ainakin.

Tatuointi urakkakin tosiaan edennyt hitusen. Eli sain tuon "suteni" (teknisesti ottaen se on fantasia/mytologia susi Warg/Fenrir) ja kauan haaveilemani kolmivoima. Seuraavaksi pitäisi toiseen käteen laittaa jatkoa niin olisi hihat jo 60% valmiit. Aikalailla selvät sävelet itselläni on mitä olen laittamassa ihooni ja melkeinpä niillä kaikilla on jokin merkitys, ainakin minulle itselleni. Mistä tulikin mieleeni etten itse ymmärrä ihmisiä jotka laittavat tatskoja vain siksi että ovat niin hienoja. Onhan ne siis joo hienoja mutta itse pidän tatuoinneista joilla on suurempikin merkitys kuin vain se että ovat hienoja. Kun periaatteessa itselläni jokainen tatuointini kertoo jotain minusta. 

Hiano effekti
Valmis
Mutta joo enköhän minä ole tässä tarpeeksi lätissyt :D ei mitään tähdellistä tule mieleeni, joisi kahvia lisää, lisäilisi tähän tekstiin joitain kuvia ja jatkaisi pelaamista tai jotain.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti