Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 10. elokuuta 2014

DFC Oulainen Ry. Tekniikoiden esittelyä ja muutamat treeni kuvat.

Ydinporukka, pari puuttuu kuvasta kuten pääpappi joka ei ollut nyt treeneissä ja pari muuta jäsentä

Esittelenpä seuramme perus juttuja ja joitain ei niin perus juttuja. Videoissa näkyvä iso mies DFC paidassa on seuramme toinen opettaja, alias apupappi aka. Tero Ollila, joka selvästi nauttii kun saa minua pieksää. Hän siis demonstroi liikkeet ja minä toimin lyömä/heitto säkkinä.

Jos olet siis seuramme toiminnasta kiinnostunut niin ei kannata säikähtää, ei nää liikkeet oo niin vaikeita tehdä ja toisaalta me lähdemme aina niistä kevyemmistä ja yksinkertaisemmista liikkeelle. Eli perusteista, perusteet kun on kunnossa niin sitten liikkeisiin voi lisätä vaikka mitä jännää, osa liikkeistä lähteekin sitten jo luonnostaan kun niitä on aikansa harjoitellut.

Tero ny kuitennii on meikäläisen kaveri ja kaverin kanssa sitä tulee hieman erilailla tehtyä joitain liikkeitä, lähinnä siis siten erilailla että sitä pitää alkaa äijäileen. Can you take the pain? Yes...NAKS!!! NOOOOOO. You get the picture.

Tästäpä alkaa video repertuaari, laatua ei pystynyt parhaaksi mahdolliseksi pistämään, meinaan että yksi noin minuutin mittainen video sai kokoa 17GB niin ehkä hiukka liikaa. Muistakaa laittaa asetuksista 1080p HD päälle siitä videosta ettei oo puuronen kuva.

Kiitokset videoiden ja kuvien ottamisesta kuuluu kullalleni Nännille, joka siis otti kuvat, videot ja editoinnit hoiti. Niissä melkeinpä puoli päivää menikin :D.

Suuresti kiittelen myös apupappiamme Tero Ollilaa kun videoiden tekoon suostui. 
Myös DFC seuran muita jäseniä kiitän kun sai naamaa kuvissa käyttää. Nimen käyttöä kun en muistanut kysyä niin en mainitse nimiä. 

Toivottavasti on opettavaista viihdettä.  


Käsi otteista irrottautumiset ja kuristuksista. Suurimmaksi osaksi niitä ilkeämpiä versioita. Päin pläsiä tulevaan suoraan lyöntiin useitakin erilaisia vastahyökkäyksiä. Nimenomaan hyökkäyksiä.


Astalon irrotuksia, tässä tapauksessa flow muodossa. Eli tehdään järjestyksessä irrotus liikeet. 


Kehittyneemmässä porukassa otetaan jo puukkotekniikoita enemmänkin. Tekniikoista huolimatta riski saada viiltoja tai tuikkaus on erittäin suuri. Paras tekniikka on juosta helevetin lujaa. Nää jutut on sitte apuna kun ei pääse pakoon tilanteesta.Kali escrima joka siis on meidän perusta aseellisessa tekniikassa. Lyöntikulmat tulevat sieltä ja samoin lyönti tyyli.


Mielenkiintoinen filippiiniläis juttujuttu. Toimii puukon kans tai ilman. Pystyy tekemään melkeinpä mitä vain mihin kohtaan vain ja mihin vain on jokin vastahyökkäys, eräänlaista tanssia suorastaan kun tämän homman osaavat tyypit vain tekee.Hieman samanlainen systeemi mitä tuo hubudi, mutta pidemmillä aseilla. 

Talk to the hand

Talk to the hand pt.2

Minä kastan sinut

Porukka pieksää toisiaan.

Ei meillä ny nii vakavaa ole :D1 kommentti:

  1. Sen verran tulin kommentoimaan kun itsekkin ajatuksen kans noita videoita katsoin. Eli meikä on helvetinmoinen puujumala :D eli meikän liikkuminen on tönkköä. Mutta sehän se on nii hianoo täs meidän hommassa. Meikä sitten soveltaa osan liikkeistä siten että ne toimii myös tönkkö jalkaisille. Osassa liikkeistä kuten tuossa kali videon liikkumis harjoituksessa näkee mikä ero tosin on liikkumisessa, meikän tönkkö askellus vs Teron oikea oppinen, paljon nopeampaa ehtii lyönnin alta pois. Itsekkin treeneissä pyrin saamaan jalkoihin liikettä ja ne onkin minun heikoin puoleni. Ei mulla muuta

    VastaaPoista