Insta

Steam ID

PSN ID

maanantai 4. elokuuta 2014

Outlast Whistleblower (PS4) with video!

Hohhohhohho. Oli sen verran halpa lisäosa niin piti ostaa 8.95€. Samoilla linjoilla kuin aiemmin mennään. Eli jos on tullut pääpelin pelattua niin tämä lisä-osa hieman valottaa tapahtumia ennen ja jälkeen pääpelin.
Itse menin tämän yhden illan aikana läpi sellaisessa kolmen tunnin ajassa. Eli jos otetaan huomioon että pääpeli oli ilmainen PS+ jäsenelle ja tästä maksoin siis tuon 8,95€ niin aikalailla sain rahoille vastinetta kuitenkin. Niin ja pelasin normaalilla. Muuten olisi voinut mennä paaaljon kauemminkin koska kuolema.

Pelissä nähdään joitain samoja hahmoja kuin pääpelissä ja osittain samoilla alueilla pyöritään. Kontrollit eivät ole muuttuneet. En tiedä johtuiko nyt siitä, että on vielä iltaisin valoisaa vai olenko itse jo hieman turtunut tähän Outlastin kauhuun. Ei nyt niin paskat housussa meininki ollut. Jokatapauksessa sain kuitenkin rahani edestä housut ruskeiksi.

Tulipa myös samalla hieman pelleiltyä sillä sharefactory ohjelmalla joka on yllättävän hyvä videonkäsittelyyn. Vielä kun sen paremman mikin saisin tai joku jos vinkkaisi miten saan itse pelissä tekemäni selostukset kuuluumaan paremmin. Käytän tällä hetkellä tuota PS4 kameraa mikkinä. Olen nimittäin sen huomannut että siitä saa paljon paremmin selvää mitä tuolla PS4 mukana tulleessa mono kuulokkeessa. Se se vasta kuulostaakin kuin olisin jossain kaukana mikrofonista.

Arvosana, no annan vähän enemmän kuin aikaisemmalle eli 8/10. Lisäosa kärsii lyhyydestä vaikkakin tämä on hieman brutaalimpi mitä orkkis. Sekä muutama mielenkiintoisempi hullu saivat ahdistusta aikaan hitusen enemmän kuin orkkiksessa. :D

Muistakaa pistää parempi laatu päälle, muuten on suttunen kuva :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti