Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kokeilu mielellä, Bloglovin

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Nii, ny voi tuollasenkin systeemi sivuston kautta meikäläistä seurata ja löytää myös muita. Ei mulla sen kummempaa. Toivottavasti ei paljastu jossain välissä maailmanlaajuiseksi malware härpäke pashaksi :D Suatana.

3 kommenttia:

 1. Minunkin blogia pystyy tuota kautta seuraamaan (kuten oletkin jo huomannut), mutta itse en kuitenkaan käytä sitä toisten blogien seuraamiseen. Pääasiassa tulee käytettyä sitä bloggerin omaa etusivulla olevaa listaa, mutta joskus tulee luettua myös RSS-syötteiden lukuohjelmilla kuten esim Feedly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vielä niin syvälle päässyt internetzin saloissa :D lähinnä puhelimella on paljon helpompi tuolla bloglovin sovelluksella käydä lukemassa seuraamiani blogeja, jostain syystä kun puhelimen selain tuntuu niin raskaasti lataavan meikän 256 puhelin netillä :D. Suurin osa mitä bloglovin suosittelee onkin sitten ulkomaisia blogeja.

   Poista
  2. En ole sitä Bloglovinia pikavilkaisua enmmän käyttänyt, mutta luulisin sen olevan aikalailla samalla idealla toimiva kuin nuo RSS-syötteiden lukuohjelmat. Esimerkiksi mainitsemastani Feedlystä on WWW-version lisäksi tehty omat appit Androidille ja Applen mobiililaitteille ja koska noissa appeissa jää se raskas selainosuus välistä, toimii se pelkkä Feedly-ohjelma suhteellisen nopeasti :) Pidän noista RSS-syöteohjelmista senkin vuoksi, että sinne saa ilmoitukset myös uutissivustojen uutisista, tilattujen Youtube-kanavien uusista videoista jne :)

   Poista