Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 23. syyskuuta 2014

DFC Oulainen Ry : syksyn sävelet

Saatinpas itsellemme näkyvyyttä kun buukkasimme itsemme Oulaisten Taiteiden yöhön. Ihan täydellisesti homma ei mennyt, sillä suunnittelu illassa ei vissiin tullut ihan selväksi muille järjestäjille että meillä tosiaan on se K-16 raja. Johtuen väkivaltaisuuksista etc. Joten ikäväksemme aika paljon alaikäisiä siellä oli sitten katsojina, onneksi myös kohderyhmä ikäisiä oli myös jonkun verran. Heti tosin saimme kyselyitä ja muutaman uuden jäsenen ryhmäämme. Jatkuvasti haemme tietysti uusia ja kuka vaan saa tulla (paitti alle 16v sekä rikolliset karsitaan pois)

Alla kuvia ja video taiteiden yöstä.

Saimme nyt myös syksyn/talven salivaraukset tietoomme. Jos ei mitään häikkää ole tullut salivuoron antajilla niin treenit ovat 3x viikossa, Tiistaisin, Torstaisin ja Lauantaisin. To klo 19:00 - 20:30 ja La 11:30 - 13:00. Juho Oksan koulun liikuntasalissa. Sisäänkäynti L ovesta sisäpihan puolella. Tiistaina Oulaisten Yläkoululla klo 19:30 - 20:30

Aloitamme "perus" kurssin taas 30.9.2014 eli uudet jäsenet pääsevät samaan aikaan aloittamaan perusteista. Ei se tietenkään tarkoita etteikö voisi milloin vain mukaan liittyä. Meillä kuitenkin alkaa jo sen verran olemaan myös pitkäaikais jäseniä, että pystymme antamaan yksilö opetusta alkeissa vaikka muut saattaisivatkin jo vähän edistyneempiä tekniikoita tehdä. Sekä toisaalta, kaikki mitä meillä tehdään on aikalailla yksinkertaista, eli keskenkaikenkin voi mukaan tulla. Ainoat hankalat asiat taitaa olla siinä liikkumisessa ja kahden käden käyttö yhtäaikaa lyömäaseita käyttäen voi monelle olla aluksi hieman hankalaa. Äkkiä ne tosin oppii.


Lisätietoja seurasta ja seuran toiminnasta voi kysyä :

 • jättämällä alapuolelle kommenttia
 • laittamalla minulle sähköpostia : nokiaman87@hotmail.com
 • ottamalla yhteyttä vetäjiin, katso numerot ylläolevasta esitteestä 
 • tai pyytämällä suoran kutsun ryhmäämme DFC Oulainen facebookissa

7 kommenttia:

 1. Moikka. Oisko mahdoton ajatus saada lisää videoita tai kuvia teidän ryhmästä? Kiinnostaisi todella paljon. Mutta en tiedä miten ehtisin mukaan ja uskaltaisinko tulla. :> Pidän sivuasi silmällä jos lisää postaat ryhmästänne. Kysysin vielä kauanko olette harjoitelleet ja montako teidän ryhmässänne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä meillä on kieltämättä hieman mies voittoinen ryhmä, on meillä siis naispuolisiakin ollut ja on edelleen.

   Itse pyrin kunnioittamaan muiden ihmisten yksityisyyttä niin en siksi hirveästi jakele kuvia enkä videoita jos en ole lupaa saanut kuvissa ja videoilla näkyviltä henkilöiltä. Mutta ei se nyt täysin mahdoton ajatus ole. Eikä me nyt niin pelottavia olla etteikö meidän ryhmään uskaltaisi tulla :)

   Itse olen tämän DFC ryhmän pitkäaikaisin jäsen, eli 2 v alkaa olla takana. Ohjaajilla on heti useamman vuoden kokemus, pääpapillamme on muistaakseni yli 10v kokemus eri lajeista. Myöskin apupapillamme Terolla on useamman vuoden kokemus josta pääpaino oli 3v Wing Tsung suuntautumisessa.

   Tällä hetkellä ryhmässä on 16 jäsentä, joista tosin valehtelematta aktiivisia on vain noin 1/3. Monella ihmisellä kun on juurikin tuo ehtiminen ongelma kun on työt/lapset/etc.
   Nyt tosin on paljon enemmän ollut kiinnostuneita ihmisiä, kun olemme tulleet ihmisten tietoisuuteen, että tälläinenkin ryhmä täällä toimii.

   Rohkeasti vain mukaan oman ajan puitteissa :) saa käydä katsomassa ja koittamassa. Ottaa kaverin mukaan niin ei niin jännitä.

   Poista
  2. Niin tosiaan ja olen kyllä joskus aiemminkin tänne omaan blogiini jo lisäillytkin jotain tietoa meidän seurasta ja sitä rataa esmes http://rollaattori.blogspot.fi/2014/08/dfc-oulainen-ry-tekniikoiden-esittelya.html#comment-form sekä sivuni oikeasta laidasta kun klikkaa tunnisteista DFC niin löytyy sieltä kaikki seuraa koskevat tekstit.

   Poista
  3. tero "apupappi" ollila23. syyskuuta 2014 klo 21.17

   Olen 8 vuotta harrastanut kamppailu/itsepuolustusta... eniten Escrimaa ja sit wing tsunia.... olen myös harjoitellut jujutsua, aikidoa ja paria muutakin lajia reenaillut erinäisiä määriä... ja kokoajan koitamme saadaa uusia oppeja ja ideoita treenaamiseen... joskus kursseilla ollut toistakymmentäkin harrastajaa mutta nykyään meidän "perusporukka" on noin 5 henkilöä jotka käy käytännössä joka treeneis... Jaakko voi sit kertoa treeneissä enemmän omista oppeistaan jotka ovat reilusti laajemmat kuin minulla... suosittelen kokeilemaan rohkeasti DFC:n tarjontaa

   Poista
  4. Ah ihanuutta. Itse kun en voi muiden ihmisten harrastamisia tietää saati muistaa niin on aina hyvästä että käy itse kertomassa etten minä ihan puuta heinää selitä :D kiitokset korjauksesta.

   Poista
  5. ok, kiitos kattavista vastauksista. Pitää vielä harkita ja puhua kavereille jos joku lähtisi mukaan jos kiinnostuisi. :> Tarkoitin kuvia/videoita siis siksi että haluaisin nähdä mitä kaikkea teillä harjoitetaan. tottakai ymmärrän etteivät kaikki halua omia kuviaan nettiin. Vielä kysyn että paljonko harrastaminen maksaa ja tarvitaanko jotain varusteita tai vaatteita vai kuuluuko teidän harrastemaksuihin ne sisältyviksi? Ihmettelen vielä näitä pappitermejä? :D Onko taustalla joku uskonnollisuus tai vastaava?

   Poista
  6. Niin joko katsoit nuo minun aikaisemmat postaukseni? Niissä jonkin verran näkyy eri harjoitteitamme.

   Harrastaminen on meillä halpaa. Aluksi varusteissa riittää kun tuo itsensä paikalle jonkilaisissa jumppa vaatteissa mitkä kotoa löytyy. Aktiivi käyjiltä vaaditaan ainoastaan kaksi noin 65cm pitkää keppiä, aluksi voi ostaa vaikka luudanvarren ja katkaista sen kahteen sopivan pituiseen osaan.

   Seuran jäsenmaksu määräytyy kävijöiden mukaan aikalailla, että mitä enemmän ihmisiä on maksamassa salivuokria niin sitä pienemmän summan tarvitsee maksaa. Viime vuonna koko vuosi (lokakuusta toukokuuhun) maksoi 80€. Kesä aikana treenaaminen on ilmaista koska emme ole salissa. Seurapaidan ja housut tosin meiltä saa ostaa. Pakkoa ei tosin ole.

   Pappistermi on lähinnä sellanen sisäpiirin vitsi :) Pääpappi, apupappi. Koska emme ole dojo niin meillä ei mitään virallisia sensei ym. termejä käytetä.

   Poista