Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 10. helmikuuta 2015

Rogue Legacy Vita (tukee crossbuy ominaisuutta PS4/PS3)


Tälläinen lyhyt ja henkilökohtainen arvioni kyseisestä pelistä....SADISTISTA PASKAA SAATANA!

Eat shit and DIE!

Elikkäs niin, peli on 2D tasohyppely, metroidvania tyylillä toteutettu itsemurha ajatuksia aikaansaava peli. Lähinnä aika kuluu siinä kun sinä kuolet, jälkeläisesi kuolee ja samoin seuraavat sukupolvet myös. Tarkoitus on lopettaa suvun kirous (mikseivät vaan jätä menemättä sinne linnaan?) tuhoamalla jokin ölli jota muinainen esi-isä koitti jo aikoinaan tappaa...vissii. Linnan pohjapiirrustukset tosin muuttuvat jatkuvasti koska linna on täynnä disney taikaa. Eli kun kuolet (väistämätön kohtalo) linna muuttuu, ellet maksa jollekkin insinöörille (saat vain 60% löydetystä kullasta pitää itselläsi) että hän pitää linnan samanlaisena jatkossakin. Ai niin, itse tuonen laitturi on ovella penäämässä tullia. Eli jos aikaisemmalla pelihahmolla sait rahaa haalittua jonnin verran, mutta et voi sitä käyttää kun kaikki on kallista, tämä perkele viimeistään vie ne vähät rahat että pääset taas ottamaan sen parrun perseeseesi ilman rasvaa uudestaan, uudestaan ja uudestaan. MITÄ VITTUA IHMISET! 

Rahat meni kun päivitin linnaa että ehkä pärjäisin minuutin pitempään pelissä

Itse en siis ymmärrä (täysin) tämän pelin hehkutusta, tässä ei ole mitään kivaa (no graafisesti ihan ok) kun koet sen valheellisen "alan kehittyä" tunteen, seuraavassa huoneessa joku nakkaa sinua naamaan haisevalla silakalla (laatikollisella!) ja potkii munille teräskärki maihareilla. Onko meillä mukavaa? NO ONHAN MEILLÄ! SAAAAAAAAAAAAAAATANA.

Vituttaako naminami?!?

Mutta niin, pelissä on se jokin juttu. Se jokin aiheuttaa sen, että vitutuksen voimalla koitat päästä eteenpäin, edes sen yhden ruudun. Vaikka peli olisi kuinka epäreilu sinä silti haluat pelata sitä. Sellanen hakattu koira fiilis, joka palaa kuitenkin joka kerta takaisin vaikka tietää että saa monoa kotona. En osaa sitä selittää mutta minä vihaan tätä peliä ja silti haluan sitä pelata. 

Arvosana 6½/10 vain masokisteille!

Hyvää

+Kontrollit
+ Äänet
+ Hahmot

Huonoa

- Jumalattoman vitutuksen aiheuttava
jatkuva toisto
- Rahan saanti älyttömän työlästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti