Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 3. helmikuuta 2015

Selfie stick tahi suomalaisittain selfiekeppi.

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Selfieshopin kanssa.*
**En hyödy linkkien klikkailusta, enkä tilauksista**Nytpäs kävi sellainen homma, että meikäläinen sai ihan ensimmäistä kertaa elämässäni blogiini yhteistyökumppanin. Kiitokset Selfieshopille kun ilmaiseksi lähettivät selfiestickin testattavaksi ja arvosteltavaksi. Innolla ja mielenkiinnolla olen odottanut tämän postauksen toteuttamista. Tästäpä se itse arvostelu sitten alkaa.


Mikä ihmeen selfiekeppi? 

Selfie stick on keppi jonka teleskooppivarren pituuden saa jatkettua 20 - 97 cm pituiseksi. Selfie stick on suunniteltu helpottamaan kuvien ottamista itsestä ja vaikkapa kavereista samalla kertaa. Painoa tällä kepakolla on vain ainostaan 130 grammaa, joten sitä varmasti jaksaa jokainen kantaa mukanaan. Älypuhelin kiinnitetään varren päässä olevaan telakkaan joka saadaan kiristettyä siten, että älypuhelin pysyy turvallisesti kiinni selfie stickin päässä kuvatessa. 


Mihin selfie stick kaukosäätimellä soveltuu?

Lomamatkojen kuvauksiin, vloggaamiseen, kun olet patikoimassa tai retkeilemässä, hääkuvaamiseen, juhlien kuvauksiin, rantakuvauksiin / biitsille, konsertteihin, ilmakuviin, urheilutapahtumien kuvaamiseen.. Listahan on loputon! 

Tekniset tiedot ja yhteensopivuus

  • Varren pituus 22-109cm 
  • Puhelin telakka 5,5-8,5cm
  • Sopii myös digikameroihin joissa 1/4 tuuman ruuvi
  • Bluetooth kaukosäädin – yhteensopiva iOS 6.0 tai uudempiin sekä Android 4.2.2 tai uudempiin käyttöjärjestelmiin.
  • Sovellus camera360 avulla voit käyttää bluetooth kaukosäädintä myös Sony Xperia S, HTC New one and X+ sekä muihin android puhelimiin.Testauksessa käytetyt puhelinmallit

Minun puhelimeni: Sony Acro S mallinumero LT26w Android versio 4.1.2

Emännän puhelin: Sony Z1 Compact mallinumero D5503 Android versio 4.4.4


Selfie stickin kokoaminen

Kokoaminen oli hyvin yksinkertaista. Keppi esiin laatikosta, teline ruuvata kiinni keppiin ja se on siinä. Hieman puhelimesta riippuvaista miten itse puhelimen saa telineeseen aseteltua siten, ettei telineen puristin osu mihinkään nappiin.


Selfie stickin käyttökokemukset

Helppohan tuota oli käyttää. Pituutta pystyy säätäämään asteittain, samoin telineen kulmaa. Kaukosäädin oli hyvin helppo myöskin ottaa käyttöön, puhelimesta bluetooth päälle, kakeen virtapäälle ja puhelimen bluetooth valikosta käydä laite etsimässä ja parittamassa puhelimeen. Puhelimen käyttöjärjestelmästä riippuen, kaukosäädintä pystyi käyttämään joko puhelimen oman kamera sovelluksen kanssa tai kuten minun puhelimeni kanssa, käyttäen Camera360 appia. Myös instagrammissa kuvan ottaminen onnistui kaukosäädintä käyttäen.


Hyvää/huonoa

Hyvin yksinkertainen laite, jos ottaa paljon kuvia puhelimella kuten selfieitä (eli kuvia itsestä DAA) niin on paljon helpompi saada taustoja mukaan halutessaan. Myös ryhmäkuvat onnistuvat huomattavasti paremmin kuin käsivaralta kuvattuna.


Huonoa voisin sanoa laitteesta sen verran, että itse en niinkään kyseistä tikkua tarvi tai tule käyttämään...välttämättä. Emäntä tuosta tosin on innossaan. En siis voi kuitenkaan kieltää etteikö laitteesta olisi selvää hyötyä joillekkin ihmisille.

Tässäpä vielä syväanalyysin sisällä pitävä video tikun kokoamisesta, käytöstä ja mielipiteistä mitä se herätti. 
Näiden linkkien takaa löydät selfieshopin!
Twitter / @Selfieshop.fi


Mitä mieltä te olette selfietikusta? Onko teillä oma kohtaisia kokemuksia tikun käytöstä?


Ps. Mikäli kiinnostuit selfiekepistä niin nyt se kannattaa investoida itsellekkin! Tästä shoppailemaan musta keppi kera bluetooth kaukosäätimen, tarjoushintaan 18,90 €! Jos väri ei miellytä niin ei hätää, keppiä on saatavilla myös muun värisinä! 

Pps. Tai tilaa vaikka kaverin kanssa kimpassa tai kaverille ystävänpäivälahjaksi, nimittäin...Pps. Tilausta tehdessäsi muista syöttää ostoskoriin koodi BLOG5 , näin saat tilauksellesi vielä ilmaiset toimituskulut! Koodi on voimassa 14.2. asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti