Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 1. toukokuuta 2015

Jeejee vappu ja sillee

Ei mulla nyt sen ihmeellisempiä oikeen ole tänne blogiin kirjoittaa. :D
Olen tässä koittanut joitain pelejä pelata Witcherin alta pois. Kovin hyvin en ole onnistunut, FF6 pitäs periaatteessa jaksaa vaan se viimenen linnotus mennä ja Kefka teilata niin se ois siinä.
PoE taasen on jäänyt kesken. Ei ole jotenkin jaksanut. 

Kullan kans ollaan urakalla tahkottu Borderlands 2 saavutuksia, tänään tuli Prismasta ostettu Pre-sequel postiin mutta koska paikallinen posti on paskan k-ketjun kylkeen ympätty, niin eivät sitten antaneet pakettia, koska heillä ei ole niinsanotusti virallista postipalvelusta vastaavaa työntekijää. Mikä johti siihen, että eivät sitten alkaneet purkamaan tämänpäivän kuormaa koska vappu ja "kiire" vittu. Vtun apinat. Siinä oli pari lautapeliäkin niin meni niinku suunnitelmat vapun suhteen uusiksi.
No, jospa sitä nyt tulis noita muita lautapelejä pelattua ja muutamat achievementit haalittua kun vasta lauantaina saadaan paketti lunastettua. 

Nyt alkaa olla jo melkoiset kuumotukset uuden Witcherin suhteen, sitä kun ei tiedä milloin sitä saa alkaa GOG.comista lataamaan. Harmittaa myöskin kun ei heti hoksattu tuota Prisman verkkokaupan pelialennusta, olisi saanut PS4 halvalla hyviä pelejä. Lopettavat verkkokaupasta pelien myymisen niin ois ton GTA V ja Bloodbornen ainakin voinu ostaa. Ei keretty. Sniff. Mutta niin, tulin vaan tälläsen postauksen tekemään kun tässä koneella tsippailen enkä ihmeempiä just nyt värkkää :D 

Joten hyvää vappua lukijoille toivotan minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti