Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 12. toukokuuta 2015

Pakko täälläkin hehkuttaa kun viikon päästä se tapahtuu!

Witcher 3 on pian saapuva. Eilen illalla sai alkaa jo ennakkoon sen lataamaan useammastakin paikasta, jotkut perkeleet ovat jossainpäin maailmaa myöskin jo levyversiot saaneet itselleen, "onneksi" tosin konsoleilla pelit eivät käsittääkseni toimi sen kummemmin mitä GOG tai Steam versiotkaan PC:llä (koska olen saatanan kateellinen pikkupaskiainen). Ainoastaan PC:n levyversiot toimivat siis täysin, eli jotkut pääsivät viikkoa ennen jo pelaamaan. Itsekkin sain jo tuon ladattua ja pieni toivonkipinä oli siitä, että peli lähtisi samantien päälle, no toivohan oli turha. Onpahan nyt odottamassa vain day one päivitystä, jossa ehkä jotain pientä korjailua vielä tulee tai pelkästään se "lukituksen" poisto. Jokin tiedostohan se vain puuttuu että peli olisi täysin pelattava.

Sellainen asia vain kävi mielessäni, pelihän meni kulta vaiheeseen jo pari viikkoa sitten. Niin en siis toisaalta ymmärrä miksei sitä vaikka oikeastikkin nyt sitten julkaistu? En ymmärrä miten markkinat ym. tarkkaan toimii. On se silti jännä, että käytännössä peli on jo täysin pelattava, mutta keinotekoisesti estetään pelin pelaaminen siihen yhdeksänteentoista päivään asti. On se jännä kun pelin julkaisua lykättiin kahdesti heti useammalla kuukaudella, niin ei sitten voi kun sen valmis pitäisi olla niin vähän aikaisemmin sitten julkaista :D 

Vielä seitsemän päivää, voi tosin olla että peli starttaa jo kuudennen päivän iltana. Aikaero ja sitä rataa. Sittenpä minua ei hetkeen näy :D jospa tuota ehtisin vielä muutamat rästi pelit alta pelata pois, kovalla "työllä" minä joitakin pelejä nyt olen pelaillutkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti